Kdo smo?

Sva mlada športnika, katerima je kolesarstvo postalo način življenja. Zato mora vse, kar je v povezavi s kolesom, imeti svoj smisel in vsak del oblačila mora izražati najino osebnost.  Med kosi oblačil ali bolje rečeno obutvijo, ki jih v kolesarjevi garderobni omari ni nikoli dovolj, so zagotovo nogavice. Te se morajo ujemati s kolesom, dresom, čelado ali pa celo očali. Poleg barv je izjemno pomemben dizajn, material, višina, elastika… Zaželela sva si popoln par nogavic. Začela sva raziskovati in testirati ter naletela na sublimacijo. Poglobila sva se in kmalu prišla do sklepa, da je ravno to tisto, kar iščeva.
Poleg lepote in udobja je pomembna tudi obstojnost materiala. Večkrat sva bila razočarana, ko sva po nekaj pranjih ugotovila, da so najine nogavice izgubile del elastičnosti, barve so spremenile svoj odtenek in že samo obuvanje je postalo neprijetno.
Na trgu, kjer je prava poplava kolesarskih nogavic, še nisva našla izdelka, ki bi bil dovolj elastičen, pravih barv, odporen na številna pranja in redno uporabo ter hkrati prijazen denarnici povprečnega mladega kolesarja ali kolesarke.
Najine Alora nogavice so ravno kombinacija vsega naštetega. Materiali zagotavljajo obstojnost tudi po večkratni uporabi in pranju. Sublimacija zagotavlja, da bodo barve, pa naj bodo še tako žive, ostale enake kot prvi dan, ko ste jih kupili.


 
Zakaj ravno sublimacija?


Sublimacija je vrsta tiska, kjer ni omejitve števila barv in se tako lahko tiska celo fotografije. Prednost, ki jo prinaša, so žive barve. Tiskalnik visoke ločljivosti zagotavlja, da fotografije ob tisku ne izgubijo kvalitete.
Posebna tehnika vnašanja barv direktno v material je zanimiva predvsem zato, ker se snov med postopkom iz trdnega stanja spremeni v plinasto in nato preide nazaj v trdno. V času plinastega stanja se barvilo enakomerno razporedi po celotni strukturi tkanine in ne zgolj na površino. Tako potisk ne more razpokati.
 


Naj vam predstavimo naše nogavice!
Gre za izdelek, ki je v celoti proizveden v Sloveniji. Zagotavljajo popolno prileganje in izjemno udobnost.
Na voljo imamo dva tipa nogavic. Obema je skupna ojačitev na predelu prstov in pete, kar zagotavlja večje udobje.
Zaradi postopka tiska sublimacije so barve obstojne in tudi po številnih pranjih ostanejo enake, kot so bile prve dan. So antibakterijske, iz raztegljivega materiala in brezšivne ter tako zagotavljajo udobnost preko celotnega dne. Elastika na vrhu poskrbi, da med nošenjem ostanejo točno v takem položaju, kot ste si jih namestili. Samo obuvanje in sezuvanje je zaradi večkrat omenjene raztegljivosti in mehkobe zelo prijetno.
Vzorec tiska ali fotografije na vaših najljubših nogavicah je od sedaj plod vaše domišljije. Božični vzorci, razne barvne kombinacije, klubske nogavice ali pa slika hišnega ljubljenčka so vaša želja in naš ukaz. In če imate med prijatelji kolesarje, potem so naše nogavice odlično darilo. Saj veste, nogavic res ni nikoli dovolj…
 

 Bombažne nogavice

Izredno udobne, lahke in tanke nogavice, primerne za vsak dan. Raztegljiva elastika vas ne bo stiskala ali zategovala, temveč nudi popolno prilagoditev nogi. Predel, ki je obut v čevlju je v celoti narejen iz naravnih bombažnih vlaken. Nogavice so brez odvečnih šivov in se enostavno obuvajo ter sezuvajo. Strah pred obstojnostjo barve je povsem odveč, saj sublimacijske barve oziroma postopek tiskanja poskrbi, da nogavice ostanejo prvotnih odtenkov tudi po več pranjih.

 

Športne nogavice

Če ste dolgo iskali idealne nogavice za vse vrste športnih aktivnosti ste jih sedaj našli. Predstavljamo vam nogavice, ki med aktivnostjo ostanejo na mestu ter so izredno udobne in ne tiščijo. Njihova lastnost delne kompresije zagotavlja boljšo prekrvavitev nog. Če ste naveličani težkega obuvanja nogavic je zdaj to le preteklost. Popolna prilagoditev nogi in ojačitev oziroma odebelitev na predelu prstov in pete bo poskrbela za še dodatno udobje. Vas skrbi, saj se večina nogavic po nekaj pranjih razbarva? Strah je odveč, saj so sublimacijske barve izredno obstojne tudi po več pranjih.  Pozitivne odzive smo prejeli tako od kolesarjev, triatloncev, tekačev, kot tudi košarkarjev, tenisačev in drugih. Brez dvoma se boste v te nogavice zaljubili že ob prvi uporabi.

 

Nakup Alora  športnih nogavic  je garancija  zadovoljstva.  Kakovostni materiali, antibakterijski sistem (ohranja stopala suha skozi celotno aktivnost), delna kompresija (zagotavlja večji pretok krvi) in elastičnost (prilaganje nogi in preprečitev drsenja) so kombinacija, ki prinaša brezskrbnost, udobje med samo vadbo in kasneje tudi med počitkom. Ker niti ni odvečnih šivov, je strah pred žulji zaradi nogavic odveč.  Zagotovili smo vam tudi, da kljub temu, da Alora nogavice zagotavljajo kompresijo, s tem ne prinašajo težav pri obuvanju in sezuvanju. Tudi ti dve opravili sta tako kot samo nošenje zelo udobni.
Na nas je, da vam zagotovimo kvaliteto, na vas pa ostane samo izbira lastnega vzorca in lahko boste uživali v  univerzalni kakovosti in unikatni poslikavi vaših novih najljubših Alora nogavic.